Asbjørn Skutholm (76) ble kraftig nedkjølt og sendt på sjukehus etter å ha falt i vannet ved Skutholmen forrige lørdag

«Årets romsdaling» ble berget i land i tide

Han ble landskjent på NRK i 2014. Fiskerbonden og eneboeren Asbjørn på Skutholmen. Også kåret til «Årets romsdaling». Sist lørdag hadde 76-åringen alle marginer på sin side. Det var naboen Anne Lise Sandvik som tilfeldigvis så Asbjørn kave i vannet.
Nyheter

VIKAN: – Ja da. Jeg er i god behold. Det var fryktelig kaldt i vannet. Men samtidig hadde jeg ikke tid til å bli ordentlig redd. Jeg måtte holde meg i vigør, jeg kjempet for harde livet. Hele tiden mens jeg holdt meg fast i et tau. Og så fikk jeg plutselig fantastisk god hjelp fra to karer som kom over fra landsiden. Sammen med dem klarte jeg å komme meg i land, etter å ha ligget i vannet ganske lenge. Jeg kom meg opp til huset for egen maskin, og fikk på meg tørre klær. Seinere viste det seg at jeg var veldig nedkjølt da jeg kom til sjukehuset, sier Asbjørn Skutholm til Romsdals Budstikke.