«Kjedebrev» sirkulerer på nettet, skal få flere romsdalinger til å droppe Vigra og fly fra Molde

Det sirkulerer nå et kjedebrev på nett som ber folk i Molde og omegn velge Årø lufthavn uansett. Styr unna Vigra. Ellers kan flyplassen vår gå en usikker framtid i møte. Lufthavnsjefen ser på dette som en velment henstilling.

Ikke bekymret for Årø: Lufthavnsjef John Offenberg og Roger Kvendseth fra Widerøe Ground Handling. Sistnevnte administrerer Facebook-siden Molde lufthavn Årø, en privat side med 727 medlemmer. 

Nyheter

MOLDE: Det er en melding som «flyr» Romsdal rundt for tiden. Fra mobil til mobil. Mer som et kjedebrev. Budskapet er at du og dine valg betyr noe. Du skal ikke bare handle lokalt, du må også fly lokalt. Molde lufthavn Årø er under press. Lønnsomme ruter er blitt lagt ned og flyttet til Vigra. Mange som har Årø som sin nærmeste flyplass, har også blitt med på flyttelasset. Dermed opplever Årø en stor nedgang i passasjertallet.