Hapag-Lloyd Cruises bekrefter ytterligere forsinkelser nybygg fra Vard:

Rederi må kansellere de to første cruisene

Ekspedisjonscruiseskipet «Hanseatic Nature» er under konstruksjon på Vard Langsten

Fullføre: Ekspedisjonsskipet Hanseatic Nature til det tyske cruiserederiet Hapag-Lloyd Cruises, skal gå rett på jomfruturen til Lisboa når det er ferdig fra Vard Langsten. Rederiet sløyfer lanseringsseremonien i Hamburg for å vinne tid. Vard Langsten skal bygge tre ekspedisjonsskip til cruiserederiet.   Foto: Illustrasjon: Vard

Nyheter

(Sunnmørsposten:) Det er nettstedet Seatrade Cruise som melder dette.

Skipet er nå planlagt å gå inn i tjeneste 5. mai i Hamburg.

Dette er andre gang det meldes om forsinkelse av levering av «Hanseatic Nature». Dåpen av skipet var opprinnelig planlagt 12. april, og skipet skulle starte jomfruturen den påfølgende dagen.

Nå har rederiet måttet kansellere de to første cruisene, inkludert jomfruturen, og rederiet har tilbudt passasjerne gratis kansellering og 50 prosent i rabatt på hvilket som helst framtidig cruise fram til september 2021. Dette har blitt tilbudt alle passasjerene som hadde bestilt plass på et av de to første cruisene.

Artikkelen var først publisert i Sunnmørsposten.