Ber ordføreren puste med magen i reaksjonene mot helseforetaket:

– Må ikke ødelegge for fellessjukehuset

Venstreveteran Per Steinar Husby i Sunndal ber sunndalspolitikerne, med ordfører Ståle Refstie i spissen, puste med magen før de iverksetter planlagte reaksjoner mot helseforetaket.

Må tenke seg om: –Viktig at politikerne med ordføreren i spissen nå tenker seg om så de ikke blir med på vedtak som kan skape problemer for realiseringa av fellessjukehuset på Hjelset, sier Per Steinar Husby.  Foto: Sigmund Tjelle/Driva

Nyheter

SUNNDAL (Driva): Reaksjonene blant innbyggere og politikere på Nordmøre er usedvanlig sterke etter at styret i helseforetaket vedtok å legge ned fødeavdelinga i Kristiansund og samle tilbudet i Molde. Dette før det nye fellessjukehuset på Hjelset står ferdig. En rasende ordfører Kjell Neergaard i Kristiansund sa like etter at vedtaket var gjort, klart fra om at han vil anbefale Kristiansund og kommunene på Nordmøre til å si opp alle avtaler med helseforetaket. Orkidé, der Neergaard er leder, har oppfordret samtlige medlemskommuner på Nordmøre til å gjøre nettopp det.