Spent stemning foran styrets beslutning om fødesammenslåing:

- Ikke hørt noe fra Høie

Helseminister Bent Høie (H) har ikke grepet inn i forkant av dagens styremøte i Helse Møre og Romsdal og bedt styret stoppe forslagene om sammenslåing av fødeavdelingene og nedlegging av to rehabiliteringsinstitusjoner. Jeg har ikke hørt noe fra helseministeren, bekrefter styreleder Ingve Theodorsen overfor Romsdals Budstikke.

- Vi må holde oss innafor de økonomiske rammene vi har fått til rådighet. I dag bruker vi penger vi ikke har, sa styreleder Ingve Theodorsen ved starten av styremøtet i helseforetaket i Ålesund.   Foto: Bjørn Brunvoll

Nyheter

ÅLESUND: Tirsdag meldte stortingspolitiker Else-May Botten (Ap) et spørsmål til helseministeren. Botten spurte om helseministeren ville gripe inn  forkant av styremøtet i Helse Møre og Romsdal og forhindre at det blir fattet vedtak om nedlegging av fødeavdelinga ved Kristiansund sykehus.