Vil utsette stedsvalget?

– Svært vanskelig å avgjøre om fødeavdelingene skal samles i Molde nå

Styret i Helse Møre og Romsdal oppfatter at det er svært vanskelig å avgjøre om fødeavdelingene skal samles i Molde nå. Et forslag fra ansattevalgt Sigurd Torvik Heian fra Molde om å utsette stedsvalget til tidligst sommeren 2020, ble debattert, men fikk ikke flertall.

MÅ SE ET STØRRE BILDE: – Vi må se et større bilde enn bare fødeavdelingene. Jeg støtter at vi skal ha ei fødeavdeling for Nordmøre og Romsdal, men må se om Kristiansund kan tilføres oppgaver slik at Nordmøre ikke framstår som taperen på alle fronter, sier styremedlem Nils Kvernmo i Helse Møre og Romsdal.   Foto: Bjørn Brunvoll

Nyheter

ÅLESUND: Det formelle vedtaket om stedsvalget for fødeavdelingen utsettes. Styret vil se nærmere på om Kristiansund sykehus kan bli styrket med andre funksjoner.