Helseforetaket flytter styremøtet

Det vanlige styrerommet til Helse Møre og Romsdal blir for lite når styret onsdag skal avgjøre sammenslåing av fødeavdelingene og nedlegging av Aure og Mork rehabilitering.

Stor interesse for styremøtet: – Vi legger opp til at alle som vil komme og følge styremøtet onsdag, skal få anledning til det, sier kommunikasjonsdirektør Trine Kvalheim i Helse Møre og Romsdal.  Foto: Olav Skjegstad

Nyheter

ÅLESUND: Styremøtet onsdag 27. mars i Helse Møre og Romsdal er flyttet til konferanserom i Norsk Maritimt Kompetansesenter i Borgundvegen 340 i Ålesund. Møterommet og tilstøtende rom har kapasitet til rundt 100 personer.

– Vi har forberedt oss slik at det skal være plass for dem som kommer til Ålesund for å følge styremøtet onsdag. I tillegg til selve, møterommet er det også plasser for tilhørere i en tilstøtende lounge i bygget, opplyser kommunikasjonsdirektør Trine Kvalheim i helseforetaket.

Hun legger til at NRK Møre og Romsdal vil streame styremøtet slik at alle som ønsker, kan følge med på det som skjer i møtet.

Saka som handler om endringer i fødetilbudet, det distriktspsykiatriske tilbudet og rehabiliteringsinstitusjonene på Aure og på Mork, er satt opp på sakslista fra klokka 12.00.