– Mye å lære av en sånn uvirkelig hendelse

– Det var en situasjon og et mulig skadeomfang som vi aldri har vært borti før – og som vi trolig og forhåpentligvis aldri kommer borti igjen.

SPESIELL HELG: Helsepersonell på Molde sjukehus. F.h. Knut Erik Skogheim, Anita Skarshaug Kvendseth, Petter Rangnes, Anders Røstad, Amalie Havnen og Charlotte Råmkes.   Foto: Eirik Heen

Nyheter

MOLDE: Det er Knut Erik Skogheim som uttaler dette. Han var innsatsleder helse under evakueringsdramaet på Hustadvika lørdag ettermiddag og kveld. Med base i Brynhallen. Romsdals Budstikke møtte Skogheim og andre helseansatte på sjukehuset mandag formiddag, i forbindelse med møtet med to engelske pasienter. Det var da «bare» tre innlagte pasienter igjen på Molde sjukehus, resten er utskrevet. Skogheim og kollegene priser seg lykkelig over at dette ikke ble den katastrofen man hadde all grunn til å frykte lørdag.