– Vi må gjøre det lettere for unge å skape arbeidsplassene

– Kjærligheten er sterk til heimplassen. Men mange unge er usikker på om de tør satse på å skape sin egen arbeidsplass. Vi må hjelpe de unge enda mer, sier Vetle Wang Soleim (H).

ØNSKER FLERE UNGE TIL MØRE OG ROMSDAL: – Noe av det beste vi kan gjøre for at unge, utdannete folk skal velge å flytte til Møre og Romsdal, er å senke terskelen og hjelpe dem til å skape sin egen arbeidsplass her, sier Vetle Wang Soleim.  Foto: PRIVAT

Nyheter

MOLDE/GARDERMOEN: Vetle Wang Soleim (26) er yngst blant stortingsrepresentantene fra Møre og Romsdal. Denne helga skal han ha ansvar for å lose gjennom hva Høyre vil satse på når det gjelder utenrikspolitikken. Vetle Wang Soleim har fått oppgaven med å lede arbeidsgruppa som foreslår resolusjonene Høyre skal gi i utenrikspolitikken.