Stor dag på Roseby torsdag, stinn brakke både hos Jordbærpikene og skobutikken Mani

– Jeg er overveldet over tilbakemeldingene vi får

Det bugnet av både spisegjester og lekker mat da Jordbærpikene åpnet dørene torsdag. Det tok helt av. Det gjorde det også på skobutikken Mani. For Roseby er dette meget gode nyheter.

Mmmmmye godt på menyen: Med og uten jordbær. Her er fire av de ansatte på Jordbærpikene Roseby, samlet på ett fat: F.v. Nelly Baritonda, Marianne Male (daglig leder), Helene Rishaug og Evelyn Rishaug. Åpningen gikk som en drøm. Alle foto: Eirik Heen  Foto: Eirik Heen

Nyheter

MOLDE: Senterleder Anne Lise Sæter Simonsen smilte fra øre til øre på jobben torsdag. Det gjør hun nok ofte ellers, også. Men det var noe ekstra denne dagen. Fordi senteret har fått inn to attraktive nykommere som gjør stor suksess landet rundt. Nemlig kafékjeden Jordbærpikene og skokjeden Mani. I tillegg åpner Hudstudio 28. mars. Det betyr totalt 71 butikker på Roseby.