Mellvin Steinsvoll i Pensjonistforbundet mener kommunene må våkne

-Er rød stein viktigere enn sjukeheimsplass?

Antall eldre øker, men kommunene har sovet i timen og ikke holdt tritt med omsorgstilbudene, mener fylkesleder Mellvin Steinsvoll i Pensjonistforbundet. – Er det sånn at rød stein er viktigere enn sjukeheimsplasser? spør han.

-Kommunene har sovet i timen, og ikke bygget opp pleie- og omsorgstilbudene i takt med at det har blitt mange flere eldre. Nå må kommunene våkne, sier Mellvin Steinsvoll i Pensjonistforbundet.   Foto: RICHARD NERGAARD

Nyheter

MOLDE: I dag og i morgen, torsdag, samles Pensjonistforbundet seg til fagdag og fylkesårsmøte i Molde. Fylkesleder Mellvin Steinsvoll sier til Romsdals Budstikke at mange i pensjonistenes rekker er svært bekymret for at kommunene ikke klarer å gi et omsorgstilbud som er godt nok.