– Vi hadde trengt de 16 sjukeheimsplassene på Røbekk fram til nye Nobel

Det sier Frank O. Sæther (Ap), som medgir at eldreomsorgen i Molde ikke er bra nok.

Det blir langt flere eldre fra 2023. – Innen da skal vi ha minst 24 sjukeheimsplasser, helst 32, klare på Råkhaugen, sier Frank O. Sæther (Ap). 

Nyheter

– Det går både på kapasitet på sjukeheimsplasser og mulighet til å ta folk heim fra sjukehus, og det er derfor vi har lagt planer videre. Til tross for at ikke alle får det de skulle ønske, tillater jeg meg å påpeke at majoriteten får et godt tilbud. Så er jeg ikke glad for at vi må benytte plasser i andre kommuner. Tilbudet i Midsund og Vestnes er kvalitetsmessig bra, det sosiale nettverk er viktig. Jeg håper at de 8 nye korttidsplassene på Glomstua og de 25 boenhetene i Nobel «matcher» behovet, så vi slipper å plassere folk så langt unna, sier Sæther.