Fornøyd etter Møreaksen-møte

– Det ser ut til at Statens vegvesen har gjort en bra jobb, sier statsråd Jon Georg Dale (Frp) om den drastiske kostnadsreduksjonen på 40 prosent på Møreaksen.

STOR DELEGASJON: Fylkesordfører Jon Aasen (fv), NHO-direktør Torill Ytreberg, styreleder Kolbjørn Heggdal i Molde Næringsforum, daglig leder Alf Reistad i Romsdal regionråd, administrerende direktør Per Olav Mevold i Vikenco, daglig leder Harald Espeland i Møreaksen AS, styreleder Jan Ove Tryggestad i Sunnmøre regionråd og strategisjef Kjetil Strand og seniorrådgiver Håvard Austvik i Statens vegvesen.  Foto: Egil H. Torvik

Nyheter

Samferdselsminister Jon Georg Dale tok mandag imot en 15 mann stor delegasjon fra Romsdal og Sunnmøre i departementet i Oslo, med fylkesordfører Jon Aasen i spissen, som presenterte status for Møreaksen- og Hafast-prosjektene. Delegasjonen ønsket en rask oppstart på Møreaksen. Deretter på Hafast.