Molde, bare nesten en by?

– Hva hadde sentrum vært uten kulturhuset?

– Molde har gjort ganske mye riktig, men også gjort mye feil, sier Erling Dokk Holm. Tirsdag kommer han til Plassen med foredraget: «Molde – by eller bare noe som likner?» En annen tabbe som rammer Molde er plasseringen av sjukehuset utenfor byen.

STERKE MENINGER: Erling Dokk Holm, komentaor, foredragsholder, samfunnsdebattant etc, etc, kommer til Molde med et foredrag med den lett provoserende tittelen «Molde – by eller bare noe som likner?».   Foto: Scanpix

Nyheter

MOLDE: Førsteamanuensis, foredragsholder, kommentator og samfunnsdebattant Erling Dokk Holm er på turne i Møre og Romsdal, invitert av fylkeskommunen, og tar for seg både mangler og særpreg til de tre største byene i fylket. 5. mars holder han gratisforedrag på Plassen i Molde.