Melding om knivstikking i Averøy - en mann kritisk skadet

En annen mann er pågrepet i forbindelse med saken.
Nyheter

OPPDATERT:  Like etter 21.30 fredag kveld sender politiet i Møre og Romsdal ut ei pressemelding. Der opplyser de at en mann er foreløpig siktet for grov kroppsskade. Sikta er i 20-åra, og er sønnen til den fornærma i saken.

Nødetatene rykket fredag ettermiddag ut til en adresse i Averøy kommune etter melding om knivstikking. En mann i 50-åra ble funnet kritisk skadet, og ble fraktet med helikopter til Molde sjukehus og senere til St. Olavs hospital i Trondheim. Ifølge de siste opplysningene fra sjukehuset, som politiet har mottatt fredag kveld, er tilstanden til mannen alvorlig, men stabil.

Sikta i saken ble pågrepet relativt kort tid i nærområdet uten dramatikk, melder politiet.

Politiet driver nå teknisk og taktisk etterforskning for fullt. Utover kvelden og helga vil det blant annet bli foretatt avhør av den pågrepne og vitner.

Motivet er foreløpig uklart, opplyser politiet.

Ordføreren i Averøy, Ingrid Ovidie Rangønes, opplyser til Tidens Krav kommunen har satt krisestab.

– Vår oppgave er å ivareta familie og de berørte, sier hun til avisa.