Saken er biff (og burgere) når Köl åpner dørene

Da Jan Erik Nyland og selskapet Mot Syd skulle satse på sin tredje restaurant visste han at Erik Faksvåg Reite (23) skulle være kjøkkensjef. Det har han visst siden Erik var 16 år.
Nyheter

MOLDE: Lyden av boring og hammer som møter spiker vitner om at noe er på gang lenge før man kommer fram til lokalene. Innenfor dørene er aktiviteten høg. Det har den vært siden september. De mørke publokalene fra da stedet het Dockside har blitt totalrenovert, og utenfor de store glassvinduene ligger Moldefjorden og speiler seg i sola. Interiøret er røft, rustikt og lokalt. Det har vært viktig å bevare det historiske i vegger og golv. Det originale betonggolvet fra 50-tallet da lokalet het «Fiskevegn» er slipt fram. Midt blant de hundre småtingene som gjenstår før dørene kan åpnes står kjøkkensjef Erik Faksvåg Reite. Rundt han løper håndverkere og ansatte om hverandre. Mobiltelefoner ringer, svares, og ringer igjen.