Vegen åpnet igjen etter 6 timer

Kritisk for mann (40) etter MC-ulykke i Midsund

Ble sendt til St. Olavs med luftambulanse.

Nødetatene rykket ut til ulykkesstedet på Midøya. Krimtekniker og ulykkesgruppa er også på vei. 

Ulykka skjedde i krysset mellom fylkesveg 204 og fylkesveg 668 der vegen fra Otrøya kommer inn på Midøya. 

Nyheter

En mann på 40 år ble alvorlig skadet etter ei MC-ulykke i Midsund rundt klokka 14 fredag ettermiddag. Mannen er til behandling på intensivavdelingen ved St. Olavs Hospital og fredag kveld meldte de at tilstanden var kritisk og at skadene var meget alvorlige.

Det var klokka 14 at politiet meldte om ei trafikkulykke i Bløkrysset på Midøya i Midsund. En motorsykkel var involvert og en person var skadd. Ingen andre var involvert i ulykka. Alle nødetatene rykket ut til stedet.

MC-føreren ble fraktet med luftambulanse til St. Olavs i Trondheim, opplyste politiet etter ulykka.

Krimteknikere tilkalt

To krimteknikere og Vegvesenets ulykkesgruppe kom etter hvert til Midøya, og undersøkte ulykkesstedet. Vegen var stengt ved ulykkesstedet under arbeidet.

– Siden dette kan være en alvorlig ulykke, innkalles både kriminaltekniker og ulykkesgruppe. Det er for å sikre at åstedet blir gransket på best mulig måte, sa politiets operasjonsleder til Rbnett fredag ettermiddag.

Vegen stengt i seks timer

Litt etter klokka 20 fredag kveld, opplyste politiet til Rbnett at de to krimteknikerne akkurat var ferdig med sine tekniske undersøkelser. Ifølge vegtrafikksentralen, åpnet vegen igjen litt før klokka 20.

Operasjonsleder Per Åge Ferstad opplyste for øvrig at flere vitner var avhørt på stedet.

– Jeg vet ikke helt hvor mange som er blitt avhørt. Så langt har vi ingen informasjon som tilsier at noen har sett selve ulykka. Men avhørene er ikke skrevet ut ennå, så vi har ikke fått detaljer fra avhørene, sa Ferstad.

Den involverte motorsykkelen lå midt i vegen, ved siden av en lyktestolpe, da politiet kom til stedet.

– Det stemmer at den lå i vegbanen, ja. Men vi vet ennå ikke hva som har skjedd. Det vil gå fram av undersøkelsene som er blitt gjort, sa Ferstad fredag kveld.