Ap-Rykhus vil ha gratis vaksine til russen – rådmannen innstiller på nei

– Må ta oss råd til dette

– Jeg mener vi må ta oss råd til dette, sier Sidsel Rykhus (Ap). Men etter råd fra kommuneoverlegen sier rådmannen nei til gratis vaksinering av russen.

Jeg mener bestemt at dette skal være noe russen skal slippe å betale sjøl, sier Sidsel Rykhus (Ap).  Foto: Bjørn Brunvoll

Nyheter

Molde: – Det var russen sjøl som spurte meg om dette, om kommunen ville betale vaksine mot hjernehinnebetennelse for russen, slik flere andre kommuner gjør. Siden har jeg tatt opp saka på flere hold i kommunen. Jeg mener bestemt at dette skal være noe russen skal slippe å betale sjøl, sier Rykhus. Hun varsler at Ap vil foreslå gratis vaksine på møtet i drift- og forvaltning mandag. Der rådmannens forslag er å si nei.