FRIHELG:

«I bilene lyser det av mobiltelefoner fra ventende. Når signalet kommer kjører bilen ned til hovedinngangen foran flyplassen og plukker opp reisende»

lett kaos: I minuttene før kveldsflyet lander fylles det opp av ventende biler i busslommer og stikkveger rundt Årø. Dette bildet ble tatt av en leser i januar i fjor.Foto: Leserbilde 

Nyheter

Torsdag kveld kom jeg heim fra Oslo med kveldsflyet. På veg opp til bilen, som sto parkert på den øvre parkeringen på Årø, så jeg det som etter hvert har blitt malen rundt Årø. Biler som står parkert i stikkveger, busslommer og parkeringsplasser. Inne i bilene lyser det av mobiltelefoner fra ventende. Når signalet kommer kjører bilen ned til hovedinngangen foran flyplassen og plukker opp reisende. Målet er sjølsagt å rekke alt innenfor 10 minutter, marginen som Avinor og parkeringsselskapet har blitt enige om skal være gratis. Slik er det hver dag.