Neste gang Emil spiller i Molde er det sammen med Hans Majestet Kongens Gardes musikkorps

19-åringen ser fram til å vise sine ferdigheter når han til sommeren gjester Molde sammen med de andre i Norges prestisjekorps. Lørdag var han med på «Medan vi er heime» sammen med andre ivrige og musikalske ungdommer.
Nyheter

Emil Johansen Reitan var med når den årvisse «Medan vi er heime» ble arrangert på tampen av romjula. Som trommeslager sto ikke 19-åringen fremst på scena når de mange unge musikantene underholdt i Bjørnsonhuset. Mer synlig og enda mer presisjon kan ventes når Emil til sommeren vender tilbake til Molde sammen med HM Kongens Gardes musikkorps. Der er Emil en av 85 vernepliktige gardister som bruker militærtjenesten sin til å perfeksjonere sine ferdigheter og delta på konserter, tattooer og oppvisninger rundt om i landet og i utlandet.