Praktfullt rorbuanlegg under oppbygging på området til Sandøy Plastindustri

Lekker rorbusatsing med «gnistrende beliggenhet»

A. Hammerø AS i Molde fryder seg over det store rorbuprosjektet som nå er igangsatt på Sandøya. De tre første rorbuene blir ferdige til sommeren. Total prislapp på utbyggingen blir 20-30 millioner kr.

I GANG MED STORT RORBU-PROSJEKT: Jan Ole Brunes, Ole Martin Brunes og Jostein Fjørtoft (gul dress) fra Odd Småge AS er i full sving med rorbuprosjektet ved ferjekaia på Sandøya. Grunnarbeidet er omfattende, byggingen av de tre første rorbuene starter først i februar.   Foto: Eirik Heen

Nyheter

SANDØY: Det er ikke hver dag at det settes i gang med større rorbusatsinger i Romsdal. Den slags assosieres mer med Lofoten, Hitra og Smøla. A.Hammerø AS har imidlertid gått svanger med lokale rorbuplaner i noen år, helt siden eierene i selskapet kjøpte Sandøy Plastindustri.