Ikke alle hoteller og overnattingssteder i Molde er stengt i jula

Herberget på Kviltorp gir tak over hodet i jula

– I jula streber vi etter å gi gjestene best mulig standard til en fornuftig pris. Noen må tilby tilreisende tak over hodet i Molde i jula. Det er ikke aktuelt å stenge Kviltorp Camping, sier Asle Nakken.

ÅPENT HERBERGE I JULA: Kviltorp Camping har holdt åpent hele jula i 30 år, sier Asle Nakken, som sier at det er mange som leier leilighet eller sjøhus, særlig folk som kommer heim i jula. Her fra den største leiligheten på rundt 100 kvadratmeter.  Foto: Eirik Heen

Nyheter

Alle byens små og store overnattingssteder stenger i jula. Unntatt Kviltorp Camping, som i julesammenheng godt kan omtales som et «herberge». Det er familien Nakken som driver NAF-campingen, som med årene mer og mer er blitt som et digert motell. Man har faktisk 180 sengeplasser med stort og smått. Ni sjøhus og 11 leiligheter. Meget godt utstyrte sådanne. Som altså holder åpent hele jula.