Styreleder i helseforetaket og Torgeir Dahl har avtalt møte om Gass-ROR-gaven

Møtes om millionbidrag

– Bidraget fra Gass-ROR er en storslått gave til alle innbyggerne i Nordmøre og Romsdal, sier styreleder i Helse Møre og Romsdal. Over nyttår møtes givere og mottakere for å snakke om hvordan gaven best kan brukes.

– EN STORSLÅTT GAVE: – Vi setter stor pris på at vi får anledning til å motta en slik gave, sier styreleder Ingve Theodorsen i Helse Møre og Romsdal om gaven på en halv milliard til nytt sjukehus i regionen. – Så må vi se på hva vi kan gjøre for å få det til å funke. Jeg trodde det var 1. april da Romsdals Budstikke ringte om dette. Jeg har aldri hørt om noe lignende før. Foto: Thor Nielsen 

Nyheter

TRONDHEIM: Som kjent har Gass-ROR enstemmig vedtatt å bidra til nytt fellessjukehus på Hjelset med 500 millioner kroner.