Thoresen-Vestre fikk fornyet tillit

Molde SVs Kim Thoresen-Vestre ble av nominasjonsmøtet vedtatt på første plass uten motkandidat.

Kim Thoresen-Vestre fikkfornyet tillit av Molde SV.  Foto: Privat

Nyheter

Nominasjonsmøtet fant sted 5. desember i flyktningetjenestens lokaler i Gotfred Lies plass 2. Nedover på lista følger mange kjente SV-navn.

Tidligere fylkesleder, Olav Hauge ledet nominasjonskomiteen, som ellers  bestod av Evy Sisilie Bergum, Kristin Mandt Heim, Thilde Thomasgård (SU) og Helge Strandhagen. Lokallagsleder Branka Gutic ble valgt inn på andreplass.

“Vi har fått til ei utrolig bra liste til kommunevalget, med stor bredde i yrke, bosted, kjønn, seksualitet, etnisitet og alder” sier Gutic. “Med 60 navn består lista av flere navn enn jeg tror Molde SV har stilt til valg med noen gang. Dette henger nok sammen med vår sterke medlemsvekst,” tror Gutic.

På de neste plassene følger sosialistisk ungdom (SU) sin fylkesleder Victor Starheim, lokallagsnestleder Anne Merete Varhaugvik, eidsvågingen Bjørn Ølander, opprinnelig midsunding Britt Ovesen og tidligere stortingsrepresentant Bjørn Jacobsen. «Selv om Britt nå bor i Molde er hun fra Midsund, og Bjørn Ølander er tidligere kultursjef i Nesset kommune og bosatt i Eidsvåg,» kan Branka fortelle. Nominasjonsmøtet vedtok sju kumulerte, og med navn fra både Nesset, Midsund og Molde by og bygd.