Tidligere Frp-ordfører i Fræna mener Nordøyvegen er en «varslet økonomisk katastrofe»

– Kan ødelegge hele fylket vårt

– Nordøyvegen er en varslet økonomisk katastrofe. Fjellvettregelen har aldri vært mer aktuell. Det er ingen skam å snu! Det gjelder ikke minst mitt eget parti Frp, sier Nils Johan Gjendem (75).

Skeptisk: Tidligere Frp-ordfører i Fræna, Nils Johan Gjendem, mener det vil være en varslet økonomisk katastrofe dersom fylkestinget vedtar Nordøyvegen. Han håper flertallet på Fylkestinget «tar til vettet».   Foto: Eirik Heen

Nyheter

ELNESVÅGEN: Nils Johan Gjendem figurerte ofte i avisspaltene mens han var Fræna-ordfører. Men siden har det vært stille. Iallfall i media. Inntil nå. Det er Nordøyvegen som får Frp-veteranen til å ta bladet fra munnen. Han kontaktet nylig Romsdals Budstikke for å formidle sitt klare budskap.