Høyres fylkesordførerkandidat Anders Riise vil ha balanse i offentlige arbeidsplasser

– Ikke for mange i Molde

– Jeg vil ikke bygge opp under en fogderistrid ved å si at det er for mange offentlige arbeidsplasser i Molde. Men når nye arbeidsplasser kommer, må de balanseres bedre, sier Anders Riise (H) til Romsdals Budstikke.

Fordeling av arbeidsplasser: – Vi har et politisk ansvar for at det blir balanse av offentlige arbeidsplasser i Møre og Romsdal. Men jeg vil ikke si at det er for mange offentlige arbeidsplasser i Molde, sier Anders Riise (H).  Foto: VIDAR RYTHER MYKLEBUST

Nyheter

MOLDE: – Det viktigste er hvilke tjenester vi best klarer å skape for innbyggerne i Møre og Romsdal, ikke hvor arbeidsplassene ligger, sier Anders Riise til Romsdals Budstikke. Riise er Høyres kandidat til fylkesordførervervet høsten 2019.