Stor uenighet om behovet for å sikre verdifulle friområder i Molde med hjelp fra staten

– Må vernes mot politikere

Høyre og Venstre vil ikke ha innblanding fra staten. – Omreguleringen av Bjørsetsaga viser at vi trenger hjelp til å sikre friområdene våre, svarer BOR.

BLE GJORT OM: Da ny kommunedelplan ble vedtatt i oktober 2016 ble friområdet på Bjørsetsaga delt i to ved Bjørsetaléen. – Hvor var Venstre da, som i partiprogrammet var en ivrig forkjemper for en strandsone for allmennheten? påpeker Borgerlistens Terje Tovan.   Foto: Kjell Langmyren

Nyheter

Molde: – Saka med Bjørsetsaga i 2016 viser at man ikke kan stole på at moldepolitikerne forvalter friområder til innbyggernes beste. Den viser en evne til å endre på ting, når den rette muligheten byr seg, sier Terje Tovan fra Borgerlisten (BOR) til Romsdals Budstikke.