– Nå må grensa være nådd

Frøydis Austigard (V) reagerer kraftig på at et fordreid bilde av fylkesrådmannen deles på Facebook. Også av et annet fylkestingsmedlem.

REAGERER: Frøydis Austigard (V) tar oppgjør med nett-mobbing.   Foto: Bjorn Brunvoll

Nyheter

Molde: «Det MÅ gå en grense for hva vi voksne finner på å legge ut offentlig, uansett hvor indignert, uenig, sint, m.m. vi er!,» skriver fylkestingsrepresentant Austigard fra Molde på sin egen Facebook-side. Rett før hadde det dukket opp et innlegg hos henne med innhold som hun reagerer sterkt på. Ytringa viser et manipulert bilde av fylkesrådmann Ottar Brage Guttelvik, med en lang nese som kan tolkes som en referanse til Pinocchio i eventyret. Han fikk som kjent lang nese når han snakket usant. «Er det bare jeg, eller har nesen til Ottar begynt å vokse?», spør mannen som ytrer seg.