Oddekalv vil samarbeide med kommuner og innbyggere for å rydde opp på Raudsand:

– Lovnader om arbeidsplasser er en bløff

Miljøkriger Kurt Oddekalv slo på stortromma under mandagens deponimøte i Sunndal kulturhus. Miljøvernforbudet vil gjøre det som gjøres kan for å unngå at Raudsand blir lokaliseringssted for et deponi for farlig uorganisk avfall.

SJEFEN SJØL: Leder Kurt Oddekalv i Norges Miljøvernforbund klasket skikkelig til både mot nåværende og eventuelle framtidige deponi på Raudsand. Her i en pause i møtet.  Foto: SIGMUND TJELLE / DRIVA

Nyheter

(Driva.no) Det var det nystarta lokallaget av Miljøvernforbundet for Nordmøre og Romsdal som inviterte til møtet i Sunndal kulturhus mandag kveld. Møtet trakk godt med folk også fra nabokommunene. Diskusjonen og innleggene kom til å handle like mye om eksisterende deponi på Raudsand som planene for et deponi for farlig uorganisk avfall. Flere av dem som tok ordet kom med kraftige karakteristikker av det som har skjedd og om de forestående deponiplanene.