Arkitektene bak Krona på Romsdalsmuseet og besøkssenteret i Trollstigen tilbake i Molde med nytt boligprosjekt for Tollboden

– Vi vil bidra med mer positivt til Molde

Arkitekt Christian Skram Fuglset i Reiulf Ramstad Arkitekter vil bruke suksessen fra Krona til å skape mer liv vest i Storgata.

På besøk: Daglig leder Dag Sten i Trehuset Molde AS, som kjøpte Tollboden i juni, og arkitekt og partner i Reiulf Ramstad Arkitekter AS Christian Skram Fuglset (t.h.) besøkte Molde torsdag. Ved å åpne opp første etasje med kafé og næringsareal mot parken og Storgata, ser de for seg at trehuset kan skape mer liv i bydelen, hele året. – At husene våre brukes av folk, er det viktigste, sier Skram Fuglset. Foto: Kjell Langmyren  Foto: Kjell Langmyren

– Med plasseringen den har, er bygget en slags inngangsport til Storgata. Det blir et bygg som kan møte turister i innseilingen til byen.

Arkitekt og utflyttet moldenser Christian Skram Fuglset
Nyheter

– Først og fremst må mer folk, og i alle aldre, både småbarnsfamilier og eldre, bo i byen for at den skal brukes på flere tider av døgnet enn i dag. Vi bygger for menneskene, sier arkitekt og utflyttet moldenser Christian Skram Fuglset til Romsdals Budstikke.