Han startet sin første bedrift som 11-åring. Nå omsetter han for 30 millioner, og mottar gjev pris for arbeidet sitt

Torsdag delte Rauma kommune ut Næringprisen for 2018.

PRISVINNER: Arne Steffen Lillehagen (styreleder i Kraftfondet) og Edmund Meyer.  Foto: Privat

Nyheter

Et enstemmig styre i Rauma kraftfond har valgt Edmund Meyer til vinner av Næringsprisen for 2018.

Juryen har lagt vekt på Meyers enorme innsats for å utvikle reiselivsvirksomheten i Rauma, og skape arbeidsplasser innen reiselivsbransjen. Gjennom iherdig innsats har han bygd opp en omfattende og solid virksomhet som i dag har over 80 deltidsstillinger gjennom året, og omsetter for cirka 30. millioner kroner. Virksomheten vokser stadig. Arbeidet som Meyer har lagt ned har i stor grad bidratt til å gjøre Rauma til en attraktiv reiselivskommune.

Edmund Meyer startetsin første bedrift som 11-åring, og drev med salg av potet og grønnsaker. Han har også blitt kjent for et omfattende salg av juletrær. I dag driver han Trollstigen camping og gjestegård som har hatt en blomstrende utvikling. Han drifter også kafé, kiosk og servicebygg på Trollstigen-platået.

Edmund Meyer vil motta prisen under et eget arrangement på Rauma kulturhus, onsdag 28. november.