17. november arrangeres tog i Molde mot endring av abortloven

– Dette er nok et angrep på kvinners rettigheter

– Viser at kampen aldri er over, sier kvinnepolitisk talsperson i Molde Ap, Hege Karina Bøe. Nå går hun i tog for abortloven.

NOK NÅ: Kvinnepolitisk talsperson for Molde Ap, Hege Karina Bøe, mener at forhandlingene rundt paragraf 2c i abortloven er nok et angrep på kvinners selvbestemmelsesrett. Hun oppfordrer alle til å mobilisere for abortloven. (Studentene i bakgrunnen har ikke noe med denne saken å gjøre).  Foto: Kjell Langmyren

Nyheter

Molde: I regjeringsforhandlingene med KrF åpnet statsminister Erna Solberg for forhandlinger rundt abortlovens paragraf 2 c, som omhandler at man kan ta abort etter utgang av tolvte svangerskapsuke, om det er stor fare for at barnet kan få alvorlig sjukdom. Det har skapt store reaksjoner og ført til heftig debatt.