Kunnskapsministeren besøkte Molde med to barnehagesatsinger i sekken

Kunnskapsministeren besøkte barnehage i Molde: Vil utvide gratis kjernetid og gi flere ufaglærte utdanning

I møte med de små i Barnas Hus, merket Jan Tore Sanner at han befant seg i Kyst-Norge.

SÅ STOR: Fisk, hummer og havnørn var tema blant barna som kunnskapsminister Jan Tore Sanner møtte på Barnas Hus i Molde tirsdag. Knut ( i midten) ser på mens Birk (med ryggen til) forteller om en fisk han nylig fikk.  Foto: Bjørn Brunvoll

Nyheter

– Jeg skal lage en drage. En havørn-drage, erklærte en av de fire guttene som kunnskapsministeren fikk en prat med under besøket på Barnas Hus tirsdag. Da samtalen var ferdig, hadde han også fått vite av guttene at hummer, de må fanges om høsten, og at fisken de får, er så og så stor.