Thailandske Chanadda (37) har full jobb på trevarefabrikk, men åpner likevel matvogn i Måndalen

– Jeg liker å lage mat og så er jeg pratesjuk

Høsten er tid for vårruller i Måndalen. Chanadda Kongpadung Bruaset (37) åpnet nylig matvogna Chadas Thaimat. Det har tatt helt av. Fra før av har hun full jobb med å lage møbler og trevarer.

TRAVEL START: Chanadda Kongpadung Bruaset (t.v.) har åpnet Chada Thaimat i Måndalen. I starten har det vært så travelt at hun har måttet tilkalle søskenbarnet Phutsarat Lakta Bruaset, Erin på folkemunne, for assistanse.   Foto: Eirik Heen

Nyheter

MÅNDALEN: Matvogner brer om seg i bygd og by. Måndalen er nok blant de minste stedene i Romsdal som har egen matvogn. Den rullet inn i sentrum for halvannen uke siden. Og holder åpent fredag, lørdag og søndag. Noe mer rekker ikke Chanadda Kongpadung Bruaset, heretter kalt Chada.