Per Telstad (59) er psykiatrisk hjelpepleier, biloppkjøper – og nå driver av bilverksted i Fannestrandsvegen

– Jeg er glad i folk, bil og nye utfordringer

Per Telstad (59) er både psykiatrisk hjelpepleier og biloppkjøper. Han selger 80 bruktbiler i året. Som om ikke det er nok, er han nå i gang med bilverksted i Fannestrandvegen 74. Her ruller oppdragene inn.

Det skal investeres for å bygge opp et topp moderne bilverksted, som tar alle bilmerker

Per Telstad
Nyheter

Per Telstad er en allsidig herremann. Han jobber gjerne både dag og natt. Per har nemlig en 75 prosent stilling som nattevakt/psykiatrisk hjelpepleier på Lundavang. Samtidig er han veldig bilinteressert, og kjøper og selger brukte biler i stort tempo. Telstad driver Tind Bil AS, som holder til på Glamox-tomta. Han har vært biloppkjøper i en årrekke.