Folkehav og blomsterhav da Blomster-Finn kastet glans over Anne Kine Opstad Pettersson sin nye blomsterbutik

– Nå skal vi ta hverdagsblomstene tilbake!

Man skulle nesten tro at Obama var på Moldetorget torsdag ettermiddag. Men det var Blomster-Finn Schjøll (70). Folk gikk «dame av huse» for å møte den populære blomsterkunstneren, og samtidig se på nybutikken til Anne Kine O. Pettersson.

FOTOKØ FOR BLOMSTER-FINN: Finn Schjøll og Anne Kine Opstad Pettersson flankerer hun som i sin tid startet opp Molde Blomster, Turid Gyldenskog.  Foto: Eirik Heen

Nyheter

MOLDE: Det skulle være unødvendig å si at handelen blomstret da Anne Kine Opstad Pettersson inviterte til åpningsfest for Floriss Molde Blomster. Hun har flyttet den tradisjonsrike blomsterbutikken fra Storgata 23 og inn i nye senterlokaler med gateinngang. Det var minst et par hundre i køen utenfor butikken da den flotte nybutikken åpnet med et blomsterhav uten like. Og med Norges mest kjente blomstermann som ekstra trekkplaster.