Kommunepolitikeren Arne Steffen Lillehagen (68) har vært på rundtur i Norge i flere år

Har besøkt 414 kommuner

Han har besøkt flere norske kommuner enn kongeparet. Arne Steffen Lillehagen (68) kjenner landet på sin egen måte. – Folk er hyggelige hvor du enn kommer, sier han.

NORGE RUNDT: Arne Steffen Lillehagen har brukt mange timer og dager bak rattet på sine rundturer for å besøke kommuner. I løpetr av de to neste åra håper han å ha besøkt og snakket med folk i samtlige landets idag 422 kommuner.  Foto: RICHARD NERGAARD

Nyheter

ÅNDALSNES: Lokalpolitikeren Arne Steffen Lillehagen på Åndalsnes er så nysgjerrig på hvordan det ser ut i andre kommuner og hva som rører seg der, at han i flere år har reist landet på kryss og tvers. Etter sommerens tur til nordlandskommunene Værøy og Røst og til grensekommunene i Indre Østfold–Aremark, Marker og Rømskog–har Lillehagen 414 kommuner på besøkslista. Kun 14 gjenstår før han har komplett besøksrunde i hele Norge.