Dyregod nummer 10 braker løs fredag på Batnfjordsøra

– Sett av neste helg

Dyregod på Batnfjordsøra er blitt en braksuksess av dimensjoner. I fjor var godt over 20.000 innom messeområdet. På fredag braker det løs igjen – med et dyrisk bra program.

Neste helg koker det her: Riggingen av årets Dyregod er i full gang. Flere hundre frivillige skal i aksjon. Leder Jun Grindvold ser for seg nok en braksuksess. Her med de gode hjelperne Bjarne Rød, Odd Ingvar Torvik og Jens Marius Harstad.   Foto: Eirik Heen

Nyheter

BATNFJORDSØRA: – Dyregod fyller ti år. Det vil publikum få merke. Vi har på trappene et program som rett og slett er tettpakket. Det går ikke an å ramse opp alt, men folk får bare lese årets Dyregod-avis, som kom ut på fredag. Denne gangen har vi tidenes største maskinutstilling. Rundt 150 øvrige utstillere kommer. Det er ikke plass til flere.