Rbnett har eksklusive rettigheter til kveldens Europaligakamp:

Se Europaliga-playoff direkte på Rbnett: Zenit - Molde klokka 18.00

Da ingen tv-kanaler ville vise MFK, tok Romsdals Budstikke grep og fikk med seg Istad kraft.

SAMARBEIDER OM MFK-KAMP: Redaktør i Romsdals Budstikke, Øyvind Brunvoll (t.v.) og konsernsjef i Istad Kraft, Ivar Kosberg.  Foto: Vidar Myklebust

SE MFK I KVELD: Rbnett viser kampen mellom Zenit og Molde direkte fra klokka 18.  Foto: NTB/Scanpix

Nyheter

I kveld er det duket for Europaliga-playoff i St. Petersburg mellom Zenit og MFK. Ingen norske tv-kanaler har valgt å kjøpe rettighetene til kampen, og prioriterer Rosenborgs hjemmekamp mot Shkëndija. Interessen for MFKs Europa-spill er stor blant Rbnetts lesere. Romsdals Budstikke har kjøpt eksklusive rettigheter til kampen. Det er første gang mediehuset kjøper tv-rettigheter på et slikt nivå.

– Dette er et stort løft for oss som det ligger mye arbeid bak. Det er ikke sånt vi holder på med til vanlig, Calle Indbjør i 1FM har stått på og jobbet hardt for at dette skal gå i orden. Han har vært den store pådriveren bak, både for 1FM og Rbnett, sier redaktør i Romsdals Budstikke, Øyvind Brunvoll.

Rettighetskjøpet er et samarbeid mellom Romsdals Budstikke og Istad Kraft.

– Romsdals Budstikke fyller 175 år i år, og vi tok derfor kontakt med en annen jubilant, Istad Kraft som fyller 100 år. Konsernsjef Ivar Kosberg var enig i at vi måtte ta ansvar for å få vist kveldens oppgjør i Europaligaen. Sammen fikk vi kjøpt eksklusive rettigheter till kampen, sier Brunvoll.

Kampen sendes direkte på Rbnett klokka 18, og det skjer i samarbeid med tekniske samarbeidspartnere i Oslo, Kristiansund, Tyskland og Russland.  Kampen er gratis for abonnenter. Ønsker du å bli abonnent, koster det 149 kroner. Da får du tilgang til alt innhold i en måned. Kampen blir kommentert på Rbnett og 1FM av Calle Indbjør og Christian Gauseth.

Den siste uka har Romsdals Budstikke erfart hvor vanskelig det kan være å skaffe visum til Russland på veldig kort tid.

– Derfor er det ekstra viktig at vi får vist kampen. Kun to-tre supportere har tatt turen til Russland. Vi jobbet også lenge med å få sendt våre to medarbeidere Trond Hustad og Martin Brøste til Russland. De rapporterer før, under og etter kampen. Abonnenter kan også følge kampen via tekstoppdateringer på Rbnett, sier Brunvoll.


Her kan du se Zenit - Molde!

Vi viste kampen direkte.