Årets Brobyggerpriser deles ut

I dag blir «Skam»-skuespilleren Iman Meskini og Norway Cup tildelt Årets Brobryggerpris. I tillegg tildeles Javad Mushtaq prisen som Årets norskpakistaner 2018.

Prisene deles ut av 14. august-komiteen, som jobber for å bygge bro mellom det norske og det pakistanske samfunnet. Statsminister Erna Solberg er blant dem som deltar på arrangementet

Merkel i Spania

Den tyske statsministeren Angela Merkel besøker Madrid i Spania for å diskutere blant annet innvandring og asylpolitikk med sin spanske kollega Pedro Sanchez.

Ny valgrunde i Mali

President Ibrahim Boubacar Keita og hans utfordrer Soumaïla Cissé møtes til andre valgomgang i Mali.

Den nye runden holdes etter at ingen av kandidatene fikk mer enn 50 prosent av stemmene i forrige valgrunde som fant sted i juli.

Molde møter Brann

Med 13 runder igjen av Eliteserien har Brann to poengs forsprang på Rosenborg. I dag kan forspranget spises opp når bergenserne skal bryne seg på seriefirer Molde på Aker Stadion. Rosenborg tar samtidig imot Stabæk på Lerkendal, mens Odds møte med Strømsgodset er rundens hovedkamp klokken 20.

Storkamp i Premier League

Premier League er i gang igjen etter sommerpausen, og serieåpningen har gitt seire til topplagene Tottenham, Chelsea og Manchester United.

I dag håper Liverpool å slå følge når de tar imot West Ham klokken 14.30. Senere på ettermiddagen, klokken 17, er det duket for rundens hovedkamp når Arsenal skal måle krefter med Manchester City.