Oppover langs hårnålsvingene i Trollstigen viser de seg fram, én etter én. Sju av Lamborghinis superbiler i alle regnbuens farger. I løpet av ei uke i sommer har de tilbakelagt nesten 500 kilometer langs norske veger, skriver bilnettstedet Broom.no, som først omtalte saka. De beskriver bilene som noe av det råeste som har vært på norske veger noensinne.

Lagde video

Det er ingen tvil om at Lamborghini bygger noen av de flotteste bilene i verden.

Nettopp det ønsket de å understreke gjennom å vise dem fram i noen av verdens vakreste omgivelser, skriver Broom.

Reisa har resultert i en spektakulær video som kan ses på Rbnett. Den tar publikum med på ei reise langs noe av det flotteste Norge har å by på. Jostedalsbreen, Loen, Geirangerfjorden og Trollstigen. Tresfjordbrua fikk også besøk av de italienske luksusbilene.

Ikke første gang

Broom skriver at bilkortesjen vekket stor oppmerksomhet da de passerte engasjerte turister og innbyggere. Det er ikke første gangen eksklusive biler vises fram i Romsdals ville og vakre landskap. Bil-programmet Top Gear valgte også å teste spreke biler i området vårt. De hadde blant annet fartstest på Molde lufthavn Årø, filmet Porsche og Ferrari langs Atlanterhavsvegen og i Atlanterhavstunnelen. De tok også turen opp Trollstigen.