Feststemt mann nektet å dempe musikken, helt til politiet banket på døra

Les små og store hendelser fra politiloggen natt til søndag.
Nyheter

Helga etter Moldejazz pleier å være ei rolig helg i Molde og omegn. Likevel er det flere små og store hendelser i politiloggen natt til søndag 29. juli.

Politiet ble tilkalt til ei privatadresse i Molde hvor det var festbråk og høy musikk. Melder hadde selv prøvd å gi beskjed om at musikken måtte dempes, men mannen som holdt til på adressa ønsket ikke å dempe musikken. Det gjorde han imidlertid da politiet kom på døra. Politiet fikk ingen nye klager etter besøket.

I Fræna ble det avholdt en trafikkontroll ved Moakrysset natt til søndag. 41 sjåfører ble kontrollert, men det ble ikke målt noen reaksjoner.

I 03-tida fikk politiet inn melding om en plagsom gjest ved et utested i Molde. Mannen ble bortvist fra stedet.

I Rauma stanset politiet en kvinnelig sjåfør i Isterdalen. Hun blir anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort.

Ved 05-tida ble politiet tilkalt til ei privatadresse på Averøy. En mann var beruset og oppførte seg truende og utagerende.

– Vi så ikke annen råd enn framstille han for lege. Mannen ble godkjent for arrest, og var svært fysisk utagerende. Men det har roet seg nå, sier operasjonsleder ved Møre og Romsdal politidistrikt, Borge Amdam, til Rbnett.

Hendelser fra ellers i fylket:

Volda: Bevisstløs kvinne reddet ut av Rotevatnet. Sivile iverksatte og startet med HLR. Nødetatene til stedet. Helsepersonell fortsatte med livreddende tiltak. Kvinnen ved bevissthet og fraktet i luftambulanse til Ålesund sjukehus.

Sula: Mann i 40-åra fra Sula bortvist fra restaurant i Langevåg etter å ha vært beruset og ubehagelig mot andre gjester.

Kristiansund: Beruset mann i 40-åra fra Kristiansund funnet liggende på fortauet i Hauggata - bortvist fra sentrum.

Ålesund: Politiet tilkalt til privatfest som foregikk både ute og inne med høyttalere på taket. Forstyrret natteroen for naboer - pålagt å dempe seg.

Ålesund: Politiet avsluttet alene hjemme-fest med mindreårige. Naboer holdt våkne av feststøy og mopedkjøring.

Ulsteinvik: Beruset mann i 20-åra funnet liggende i en hekk under en sverm av knott - kjørt hjem.

Ålesund: To menn avvist av serveringssted. Oppførte seg ubehagelig mot dørvakter. Bortvist fra sentrum.

Tingvoll: Naboer klaget på ungdomsfest på Tingvoll. Politiet var på stedet og påla festdeltakerne om å dempe seg.

Kristiansund: Mann i 30-åra fra Trøndelag innsatt i drukkenskapsarrest. Nektet å etterkomme pålegg om åf orlate et av byens serveringssteder.

Kristiansund: Mann i 50-åra innbrakt fra sentrum. Ikke i stand til å ta vare på seg selv. Innsatt i drukkenskapsarrest.

Ørsta: Feststemte mennesker badet. Mye rop og skriv. Naboer fikk ikke sove. Politiet var der og anmodet festdeltakerne om å dempe seg. Noe de etterkom.

Ålesund: Mann i 30-åra fra Plesund innbrakt og satt i drukkenskapsarrest. anmeldes for forulepming av offentlig tjenestemann.

Aure: Mann i 20-åra berget av brannalarmen. Sovnet fra pizza i stekevonen. Berget ut fra et røykfylt rom av brannvesenet.