Med fint sommervær, mye folk og avslutning på festivaluka, ble det som vanlig mye å holde orden på for det lokale politiet utover natta. Men det aller meste har gått pent og pyntelig for seg - og bortsett fra en del bakrus og dårlig nattesøvn, skal alle ha kommet fra det uten større plager.

Her er politiets liste fra klokka 23 på lørdagskvelden til 07 på søndag morgen:

Kl. 0050: Jente født i 2000 prøver å komme seg inn på utested i Molde. Stoppes av dørvakta da hun har brukt venninnas legitimasjon. Politiet kom til stedet.

Kl. 0130: Gutt prøver samme legitimasjonstrikset - og blir tatt, han også. Politiet tilkalt igjen og følger opp begge forholdene.

Kl. 02.04: Klage på feststøy fra naust på Kviltorp. Campinggjestene fikk ikke sove. Da politiet fikk ny klage to timer seinere, dro de til stedet og fikk avsluttet festen.

Kl. 02.32: Ung mann ble funnet overstadig beruset på toalettet på et utested. Ble overtatt av helsevesenet.

Kl. 03.06: Melding om støyende fest i Bergmo-området siden klokka 22. Da politiet kom innom i 04-tida, var det rolig.

Kl. 03.13: Politiet måtte ta seg av ung jente som fryktet en guttegjeng. Ble beroliget av patruljen.

Kl. 03.37: Overstadig beruset ung kvinne på bussholdeplassen. Politiet fikk ikke kontakt med henne, og hun ble overtatt av helsepersonell.

Kl. 03.49: Ung mann fant det nødvendig å urinere på bussholdeplassen. Politiet svarte med anmeldelse.

Kl. 04.09: Melding om feststøy på Averøya. Ikke politikapasitet til å følge opp henvendelsen.

Kl. 04.14: Ny melding om feststøy i Molde sentrum. Ikke politikapasitet til å følge opp henvendelsen.

Kl. 04.17: Politipatrulje møtte på overstadig beruset ung kvinne i Molde sentrum. Kjørte henne hjem.

Kl. 04.56: Melding om slåsskamp i Fjellbruvegen og at den ene mannen var stukket fra stedet. Kjente gjerningspersoner, men ingen ville anmelde hendelsen.

Kl. 04.57: Høylydt fest i Bjørset-området hadde pågått i flere timer med åpne vindu og dører. Patrulje ba dem dempe seg.

Kl. 05.47: Melding fra annet sted på Bjørset der det også var feststøy tidlig på morgenkvisten. Også denne festen fikk justert volumknappen av politiet.