Utvidet busstilbud under Moldejazz

Fram setter opp ekstra nattbusser i Molde, Fræna, Eide og Aukra under festivaluka.
Nyheter

Under jazzfestivalen er det veldig mange som besøker Molde sentrum på kveld- og nattestid. Det vil bli utvidet mulighet for å komme seg hjem med buss gjennom hele uka, opplyser Møre og Romsdal fylkeskommune.

Som tidligere vil det være avganger i Molde med rutene til Djupdalen, Årølia, fra Hatlelia via Nordbyen og til Hjelset/Kleive. I tillegg kjører rute 420 til Sølsnes, 510 til Eide/Vevang, 531 til Jemdem, Hollingsholm og Malmeskiftet og ruta til Elnesvågen og Bud/Farstad vil kjøre ved behov. Det vil også bli satt inn ekstra avganger inn til Molde sentrum, opplyser rådgiver i Møre og Romsdal fylkeskommune, Kristine Vikhagen.

Endra kjøremønster

På grunn av konsertene i Alexandraparken og gågate i sentrum, kjører ikke nattbussen forbi hotell Alexandra eller hotell Moldefjord under jazzuka. Bussene som kommer vestfra kjører Sandvegen, Øvre veg og Spolertbakken. Bussene som skal vestover kjører Romsdalsgata, Øvre veg og Sandvegen. Alle rutene med avgang fra sentrum vil starte ved Molde trafikkterminal.