To fjellklatrere hentet ned fra Store Venjetinden

Meldte selv at de sto fast i fjellet i natt.
Nyheter

To fjellklatrere er hentet ned fra Store Venjetinden i Rauma med bistand fra Romsdal alpine redningsgruppe. Det melder politiet i  Møre og Romsdal via Twitter. Fjellklatrerne meldte selv at de sto fast i fjellet cirka klokka 05.00 natt til onsdag.

Operasjonsleder ved Møre og Romsdal politidistrikt opplyser at fjellklatrerne var i god behold da Romsdal alpine redningsgruppe nådde fram til dem onsdag ettermiddag. Fjellklatrerne, en tysk mann og ei norsk kvinne, fikk mat og drikke av redningsgruppa og klatret ned sammen med dem. Det er uvisst hvor på fjellet klatrerne befant seg.

Store Venjetinden har en høyde på 1852 meter over havet og er den høyeste toppen i Venjetindan. Venjetindmassivet er det høyeste fjellmassivet i Romsdalen.