Dette skjedde i vårt område natt til lørdag.

Kl. 00.43: Fræna: Ordensforstyrrelse på Farstadsetra, der mange var samlet utover natta, også flere mindreårige. Politiet fikk melding om slåssing på stedet. En 16-åring ble fraktet til sjukehus, med ukjent skadeomfang. Politiet vet hvem de involverte er.

Kl. 02.01: Molde: Politiet fikk inn klager fra Nordbyen om feststøy og høy musikk fra en veranda. Patruljen kjørte til stedet, og formante festdeltagerne om å holde fred resten av natta.

Kl. 02.07: Molde sentrum: Politiet fikk melding om et kjøretøy som vinglet og kjørte fort. Da politiet kom, stoppet ikke bilen for kontroll. Det medførte en kort forfølgelse før bilen og føreren ble stanset. Føreren blir anmeldt og førerkortet er inndratt.

Kl. 02.22: Molde: Ved et utested påtraff patruljen en 19-åring, bosatt i Molde, som hadde på seg en mindre mengde narkotika. Tenåringen blir anmeldt.

«Beklager, alle nordmøringer!»

Hos våre naboer i nord, var det også ulikt å gjøre for politiet – blant annet dette:

Kl. 12.13: Kristiansand, Kirkelandet: politiet har vært på et arbeidssted og stoppet arbeidet. Dette på grunn av innkommet klage på arbeidsstøy.

Med oppfølging kl. 02.41: Rett nok har vi stort geografisk område. Men å beskrive Kirkelandet som en del av Kristiansand, er en i overkant overdrivelse. Beklager alle Nordmøringer, det skal skjerpes :)