Det får Rbnett bekreftet fra flere kilder. Etterforskningsleder, politiinspektør Knut Meek Corneliussen, sier til Rbnett at han ikke vil gå inn på enkeltheter i etterforskningen.

– Jeg har ingen kommentar til det. Vi er fortsatt i en tidlig fase og følger opp flere spor og har flere hypoteser som vi jobber etter, sier Corneliussen.

Tips om bil

Politiet har etterlyst tips fra publikum, spesielt i forbindelse med en varebil – en Volkswagen Multivan – som ekteparet har disponert.

– Vi har fått inn en del tips. Flere av tipsene dreier seg om bilen og observasjoner gjort i tilknytning til denne. Vi vil gjennom helga foreta flere vitneavhør og følge opp tips knyttet til bilen, men også en del andre tips, sier Corneliussen.

Kan bli nye avhør

Siste observasjon av Karoly Csenyi ble gjort ved minibanken ved DNB i Storgata kl. 01 natt til lørdag. Her ble den 37 år gamle ungareren filmet av et overvåkingskamera. Etter at han ikke møtte på jobb på Møller Bil mandag morgen dro kollegaer heim til hans sokkelleilighet i Nordbyen. Deretter ble politiet varslet. Fredag ble et ektepar i 40-åra pågrepet og siktet for frihetsberøvelse eller medvirkning til dette. Ekteparet er varetektsfengslet med brev- og besøksforbud. De nekter for å ha noe med forsvinningen å gjøre.

 – Vil de sikta bli avhørt på nytt i løpet av helga?

– Det kan skje. Det avhenger av utviklingen i saka.

– Har det som er kommet fra det siste døgnet svekket eller styrket mistanken mot de sikta?

– Den er ikke svekket, sier Knut Meek Corneliussen.

Ikke nye søk nå

Politiet har hatt søk i området rundt boligen til Karoly Csenyi. Også Øvre Fuglsettjønna – som ligger noen få hundre meter fra boligen – er tappet ned og gjennomsøkt. Så langt uten spor etter den savna.

Politiet kommer ikke til å foreta noen nye, større søk i løpet av helga.

-Vi jobber med å følge opp spor, og jobber med tidslinja for å kartlegge den savnas bevegelser, sier Corneliussen.

Moldepolitiet har fortsatt bistand fra Kripos i etterforskningen. Både analytiker og tekniker er på plass i Molde.