Politiet har fortsatt mye igjen i etterforskningen rundt Karoly Csenyi (37) som har vært savnet i Molde i snart en uke. Han ble sist observert ved minibanken til DnB i Storgata i Molde kl. 01 natt til lørdag, og ble meldt savnet da han ikke møtte på jobb mandag morgen.

Politiet opplyste fredag at et ektepar i 40-åra nå er siktet for frihetsberøvelse eller medvirkning til dette.

Vil ha overvåkningsbilder

Knut Meek Corneliussen, politiinspektør og etterforskningsleder, understreker at politiet er svært interessert i tips, video og bilder som kan knyttes til saka. De håper fortsatt å finne den savnede, uansett hvilken tilstand han måtte være i:

– Vi har kontaktet flere steder i sentrum om overvåkningsvideoer. Men hvis noen har overvåkningsvideoer, eller andre videoer eller bilder, og ikke er blitt kontaktet av oss, vil vi gjerne komme i kontakt med disse, sier Meek Corneliussen.

– Det er adskillig mer som er av interesse for politiet enn folk tror, sier han.

Politiet etterlyser bilder og videoer som kan ha befatning med saka, tatt både inne og ute i tidsrommet etter kl. 17 fredag, da mannen var på jobb som vanlig hos Møller Bil.

Den savnede er rundt 182 cm høy, og har normal, slank kroppsbygning. Håret er kortklipt, og ved siste observasjon, hadde han på seg svart genser, lys dongeribukse, og svarte Adidas-sko med hvite detaljer.