Torsdag er teknikere fra Kripos på plass i leiligheten i Lyngvegen i Nordbyen for sikre spor i forsviningssaka.

Politiinspektør Knut Meek Corneliussen vil ikke si om det var detaljer ved boligen til den savnete 37-åringen som utløste bekymring om hva som har skjedd med ham.

Da den ellers pliktoppfyllende Karoly Csenyi ikke møtte på jobb som mekaniker på Møller Bil Molde mandag, dro kollegaer opp for å sjekke og fant en tom leilighet.

Bilen hans var fortsatt parkert utenfor.

Gjør opp status torsdag

Kripos har også sendt en egen analytiker til Molde for å bistå etterforskere fra Molde og Ålesund i saka.

- Vi fortsetter med uforminsket styrke. Det er fremdeles mange involverte, også andre politifolk bidrar innimellom andre oppgaver de har. Vi får de ressursene vi har behov for i denne saka, sier etterforskningslederen.

Mannens pårørende i Ungarn får oppfølging gjennom pårørendekontakt i politiet, men skal ikke ha planlagt å reise til Molde.

- Hva håper dere å oppnå ved gjennomgangen av leiligheta i Nordbyen?

- At det gir mer svar på hva som kan ha skjedd, og om han er utsatt for et straffbart forhold.

Meek Corneliussen regner med etterforskningsledelsen gjør opp ny status på slutten av dagen torsdag. Flere søk blir vurdert fortløpende.

Vet lite om fredagskvelden

Politiet har fortsatt ikke fått inn flere observasjoner av Csenyi etter at han tok ut penger i DnBs minibank i Storgata klokka 01 natt til lørdag 23. juni.

- Har det vært spurt rundt  i utelivet i Molde om Csenyi kan ha vært på byen fredag kveld, før han tok ut penger klokka 01?

- Vi har undersøkt i sentrum, men har ingen konkrete opplysninger om det ennå. Vi kan ikke slå fast hva han har gjort før han tok ut pengene.

Størrelsen på pengesummen som ble tatt ut, ønsker politiet fortsatt å holde tett til brystet.

Politiet ber alle som har eller tror de kan ha informasjon om ham, om å ringe politiet på 99 09 45 60.