Politiinspektør Knut Meek Corneliussen ved Molde politistasjon leder etterforskningen av forsvinningssaka. Han sier til Romsdals Budstikke torsdag morgen at politiet fortsatt er svært interesserte i tips.

– Er det om bestemte tema eller bestemte personer dere ønsker å komme i kontakt med?

– Karoly Csenyi er fremdeles savnet, derfor går vi bredt ut med etterforskningen. Alle tips om ham og alle som var i kontakt med ham, er aktuelle. Det går både på hva han gjorde, handlingsmønster, personlighet og så videre, sier Corneliussen.

Politiet ber alle som har eller tror de kan ha informasjon om ham, om å ringe politiet på 99 09 45 60.

De har allerede fått noen tips de følger opp,  men ønsker flere.

Har søkt med hunder

37-åringen ble meldt savnet mandag formiddag etter at han ikke møtte på jobb mandag morgen. Politiet iverksatte med en gang undersøkelser for å finne hvor det hadde blitt av ungareren, men uten resultat.

Karoly Csenyi er om lag 182 cm høy og har normal, slank kroppsbygning. Han har kort hår, og ved siste observasjon hadde han på seg svart genser, lys dongeri, og svarte Adidas-sko med hvite detaljer.

Det er gjennomført søk med hunder, ei rekke vitneavhør, rundspørringer flere steder i Molde og tekniske undersøkelser mellom annet av savnedes bolig de siste tre dagene.

Etterforskningen fortsatte onsdag med uforminsket styrke. Onsdag sluttet også er analytiker fra Kripos seg til etterforskningsteamet på politistasjonen i Molde som jobber på spreng med å klarlegge hva som har skjedd med ungareren.

Torsdag kommer forsterkninger fra Kripos.